Privacy

Privacyverklaring Cash Cow Internet

Cash Cow Internet is gevestigd Sint Gerlach 50, 6301 JD Valkenburg, KvK Limburg 14107173.

Cash Cow Internet informeert u bij deze welke persoonsgegevens Cash Cow Internet verzamelt met de website cashcowinternet.nl en verwerkt en voor welke doeleinden deze gegevens worden gebruikt. Ook het cookiebeleid van de genoemde website komt aan de orde.

Privacy

Cash Cow Internet respecteert de privacy van alle bezoekers van de website cashcowinternet.nl en van haar (potentiële) relaties. De website is gebouwd op het platform WordPress. Het privacybeleid van WordPress is te vinden https://wordpress.org/about/privacy/.

De website cashcowinternet.nl verzamelt geen persoonsgegevens van de bezoekers. U kunt de website van Cash Cow Internet bekijken zonder enige persoonlijke gegevens te delen.

Cashcowinternet.nl wordt gehost door Dreamhost.nl en de servers staan in Nederland.

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Wij gebruiken cookies om het bezoek aan cashcowinternet.nl te analyseren en daardoor beter te laten functioneren en gebruiksvriendelijker te maken. Er worden ook cookies van derden geplaatst. De informatie is niet herleidbaar tot persoonsgegevens.
Let op: als u uw browser zo heeft ingesteld dat deze helemaal geen cookies accepteert, dan kunnen sommige delen van de website niet goed werken.

Javascript
Wij gebruiken Javascript om de site interactief en gebruiksvriendelijker te maken. Daarnaast gebruiken we Javascript om metingen op de site mogelijk te kunnen maken.

Welke gegevens worden er opgeslagen?
Cash Cow Internet verzamelt geen persoonlijke informatie, zoals een telefoonnummer of een e-mailadres, in cookies. Cookies worden niet gebruikt voor marketing acties. Cash Cow Internet heeft passende maatregelen genomen om uw bezoek aan en het gebruik van onze website te beveiligen en om misbruik te voorkomen.
Wij vinden het van groot belang dat u weet welke cookies onze websites inzetten en voor welke doeleinden ze gebruikt worden. We willen namelijk graag zowel uw privacy als de gebruiksvriendelijkheid van onze websites zoveel mogelijk waarborgen.

Soorten cookies

Functionele cookies
Wij gebruiken functionele session cookies om het surfen op cashcowinternet.nl gemakkelijker te maken. Derden hebben geen toegang tot door Cash Cow Internet geplaatste cookies.

Analytische cookies
Wij gebruiken analytische cookies om ons inzicht te geven in de informatiebehoefte en interesse van onze bezoekers. Bijvoorbeeld over het aantal bezoekers of de meest bezochte pagina’s. Wij gebruiken deze informatie om onze website te optimaliseren. Wij slaan hierbij geen persoonsgegevens op. Met behulp van deze cookies kan ook niet worden achterhaald wat u als persoon heeft gedaan op de website.
Voor de website analyse maken wij gebruik van de WordPress plugin Jetpack. Voor de analyses gebruikt deze session cookies. Het privacybeleid van Jetpack vindt u op automattic.com/privacy.

Tracking Cookies
Deze cookies houden uw surfgedrag bij om na te gaan in welke reclames u geïnteresseerd kunt zijn. Cashcowinternet.nl maakt geen gebruik van tracking cookies.

Social Media
Cashcowinternet.nl werkt niet met social media cookies. De website legt een link met Linkedin.com. Indien u gebruik maakt van deze link, het cookiebeleid van Linkedin vind u linkedin.com/legal/cookie-policy.

Blokkeren van cookies
Uiteraard is het ook mogelijk om cookies te blokkeren. U kunt uw browser zo instellen dat u bericht krijgt dat er een cookie wordt geplaatst of dat het verzamelen van cookies niet mogelijk is. Ook kunt u regelmatig de op uw computer opgeslagen cookies wissen. U kunt dan echter niet van alle mogelijkheden van deze site gebruikmaken.
Het uitzetten van cookies via browserinstellingen is eenvoudig in te stellen. Hieronder staat uitgelegd hoe u dat doet voor de 4 meest voorkomende browsers.

Wilt u cookies van specifieke partijen uitzetten, dan kan dat via www.youronlinechoices.eu.

Nieuwe ontwikkelingen
Cash Cow Internet behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring te wijzigen. Dit wordt op de website gemeld. Wij raden u dan ook aan om deze tekst met enige regelmaat te raadplegen als u onze website bezoekt.

Vragen?
Voor vragen over dit privacy- en/of cookiebeleid kunt u met Cash Cow Internet contact opnemen, door een e-mail te sturen naar: info@cashcowinternet.nl. Uw vraag zal binnen zeven dagen worden beantwoord.
Indien Cash Cow Internet volgens u niet handelt conform deze privacyverklaring, de eisen van de GDPR, verzoeken wij u eveneens contact met Cash Cow Internet op te nemen via bovenstaand mailadres.
U heeft bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de autoriteit persoonsgegevens (autoriteitpersoonsgegevens.nl).

Andere partijen
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die via links en/of buttons met de website van Cash Cow Internet zijn verbonden. Deze derden dienen een eigen privacyverklaring en -beleid te hebben conform de GDPR.

Valkenburg, 17 mei 2018
Versie 1.0